man fashion

Уште ова не сме го виделе, модерно било да личиш на „Франкештајн“

Thom Browne колекцијата наменета е за есен – зима 2012/13 и буквално кога ја видовме не стаписа. Само што се навикнавме на феминизираните машки модели и некако ги прифативме, ама ова? Ако следната зима налетате на „Франкештајн“ не плашете се, тоа е само „модерен“ маж!

Напиши коментар