After Midnight

VIP третман на неговиот „ Junior“…

Направете поинаков, VIP третман на неговата гордост, кој ќе го натера да полуди од задоволство…

1. Лижете ја кожата под неговиот пенис, потоа обратете поголемо вниамние на едниот, па на другиот тестис.

2.Со помош на масло за масажа, масирајте ги неговите гради и пенис, со исти движења.

3.Нежно намачкајте малку лубрикант на врвот од неговиот пенис, додека истовремено го стимулирате со другата рака.

4.Поклонете му на неговиот пенис орално задоволство.

5.Ставете си специјална ракавица за масажа ( ги има во подобро опремените секс шопови ). Мала е веројатноста дека нешто такво има доживеано.

6.Навлажнете ја неговата долна облека со јазикот и потоа дувајте врел воздух на неа.

7.Додека е на „ сите четири“ над Вас, спуштете се под него и нежно фатете го неговиот пенис со усните. Ќе „ одлепи “ од задоволство.

8.Прекријте му го пенисот со влажен и топол пешкир, за да го забрзате неговиот крвоток.

9.Ставете вибрирачки прстен на коренот на неговиот пенис, додека му овозможувате орално задоволство.

10. Набавете кожна огрлица без жица ( во недостаток може и каиш ), нанесете лубрикант на неа, замотајте ја околу неговиот пенис и поместувајте ја горе – доле, како вовед во играта со јазикот.

1 Коментар

Одговори на mile Откажи одговор