Мода

Затоа што си девојка од градот…„Longshamp“

За последната модна кампања брендот се ослони на две од најпознатите канадски модели – Коко Роша и Лиса Винклер кои и придаваат на колекцијата свежина и фанки привкус.

„Сакавме да ја прикажеме жената од градот како многу активна и динамична„, изјавува Софи Делафонтејн која е главен дизајнер на модната куќа. Фотосесијата со одвива по улиците на Манхатан и Бруклин.

Напиши коментар