Архива

април 2013

Пребарување

Погледнете го нашиот избор на свечени модели за сезона пролет 2013. Се надеваме дека галеријата ќе ви посужи како извор на инспирација за тоа…

Деби (50) е жена која претрпела катастрофални последици откако ги зголемила градите бидејќи добила инфекција, а хирургот кој ја оперирал исчезнал. Несреќната жена ги…