Архива

мај 2013

Пребарување

Сладок или горчлив – животот е едноставно прекрасен! И тоа најмногу затоа што не учи на големи работи, кои всушност не се толку големи. Ние собравме неколку од нив, а на вас ви даваме можност да продолжите: –          Кога ќе станеш возрасен забавно е да се однесуваш како дете. –         …