Архива

јуни 2013

Пребарување

Потребни намирници: 1,3 кг. тиквички (или 4 парчиња средна големина) 100 гр. брашно, за поховање на тиквичките 60 гр.(1,средна главица) кромид 400 гр. месо мелено 3 бр. јајца, за поховање на тиквичките по 1 кафена лажичка алева пиперка,мешан зачин по вкус бибер мелен и сол 100мл. маст или масло (за…