Архива

јуни 2013

Пребарување

Во сленгот кој се користи во Америка постои израз “flossing and stunting“ кој значи покажување на својата материјална состојба, но така што сите да го видат тоа… Со потезот кој Фло Рида го направи сигурни сме дека сите ќе го забележат каде и да се појави… Иако до сега поседуваше…

Водечките стилисти во светот го поставија влажниот ефект на косата како една од најактуелните фризури за летото. Овој ефект можете да го постигнете со…

Цвеќето оваа сезона дојде во 3D стиловите, па не не изненадува дека венчаниците поведени од овој тренд заличеа на цветни аранжмани. Цветните апликации ќе…