Архива

јуни 2013

Пребарување

Господа, миничот на дамата не е гаранција дека ве очекува бурна ноќ, но бемките по нејзинотот тело, дефинитивно се! Затоа почнете да броите! Тоа е совет на кубанските научници, кои докажаа дека малите кафени флеки се сигурен “аларм” за моќна сексуалност кај понежниот пол! Според истражувањата, жените со меѓу 30…