Архива

август 2013

Пребарување

Покрај темно сината, белата и црната, оваа есен ќе биде обележана и со нијансите на розовата боја. Таа доаѓа како одговор на моделите инспирирани од машката облека и милитари стилот. Модните куќи Селин, Малбери и Карвен на розовота боја и посветија значителен дел од своите колекции наменети за есен/зима 2013/14…

Среќно оженет е само оној човек кој ја разбира секоја реченица која неговата жена не ја изговорила. Бракот поради сметка е заедница на луѓе…