Архива

јануари 2014

Пребарување

ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: 75 грама Грејпфрут 50 милилитри Бел рум 75 милилитри Џус од грејпфрут 50 милилитри Blue Curacao ПОДГОТОВКА: Промешајте ги Blue Curacao-то…