Архива

март 2014

Пребарување

Во прекрасен градник и црни гаќички, високи потпетици и со зарѓана сабја во рацете, 25 годишната Рамер Вилис смело позираше за познатиот фотограф Тејлор Шилдс. Ќерката која ја доби со Деми Мур, позираше за врелиот едиторијал, а за тоа се пофали и на Инстаграм! Многу од фановите на Брус Вилис…