Архива

мај 2014

Пребарување

Ова е една интересна колекција венчаници кои треба да ги погледнете. Изборот на модели е фин, но се прашуваме зошто им требала таа бела трака на главата. Изгледа како невестата да ја боли глава. Чипката е фино избрана и со добар дезен.