Архива

јуни 2014

Пребарување

Иако со мали димензии, овој стан зрачи со шарм и би можел да биде совршено привремено решение за студенти или прв дом на млад брачен пар. Она што го пшарви посебен е многу добро осмислениот ентериер. Со оглед на квадратурата од 40 метри квадратни, овој еднособен стан би изгледал многу…