Архива

август 2014

Пребарување

Ретко можете да најдете апартман на поткровје со совршен изглед, но овој вреди да го погледнете. Сместен во срцето на Стокхолм, овој апартман на поткровје има низа пространи соби со модерен дизајн. Декорот и атмосверата се лесни и отворени. Рспоредот е скаледн, комбинирајќи отворена дневна соба и останати приватни простории.…

Писмо ташните се ефектен и шик аксесоар, кој ќе го збогати и разигра вашиот стил. Писмо ташните траат и живеат, елегантни се, шик и…