Архива

август 2014

Пребарување

Ако почнете да водите сметка за овие корисни совети, ќе бидете блиску до свежа и здрава кожа. Миење два пати дневно Миење на лицето наутро и навечер е сосем доволно, нема потреба да го миете неколку пати на ден. Престанете да користите груби ракавици или сапун кој ја иритира кожата…