Архива

август 2014

Пребарување

Ангсана Велавру е прекрасно одморалиште кое се наоѓа на Малдивите, а по самата околина која го опкружува може да заклучите дека луксузот му е најсилната страна. Во овој неверојатен дел од светот сè е дизајнирано толку вешто што на секој посетител може да му ги задоволи и највисоките желби и…

Диетата со јогурт претставува план за исхрана кој вклучува консумирање на јогурт во големи количини. Ова не е диета во вистинската смисла на зборот,…

Уживајте во уникатната прошетка низ куќата “Amarylis”. Погледнете како утринската светлина продира во внатрешноста, создавајќи единствена аура. Почувствувајте ја атмосверата на модерно уредениот ентериер,…