Архива

август 2014

Пребарување

Денеска ве водиме на една виртуелна прошетка низ куќата Бергамо. Куќата се карактеризира со отворен простор, големи прозорци и модерен ентериер дизајн. Удобна дневна соба со трепезарија која е идеално место за семејни собири. Погледнете го видеото: httpv://www.youtube.com/watch?v=mAtDpetKUYI

Иако природното e најубаво многу жени и девојки денеска ги пратат трендовите и ги средуваат своите веѓи… Ние пронајдовме за вас едно многу интересно…

Кога со прстите притискаме одредени точки на дланките, стапалата и остатокот од телото, се отстрануваат блокадите на протокот на енергија во органите на кои…