Архива

август 2014

Пребарување

Цвеќиња, многу бои, сонце, тиркиз… тоа се зборовите кои веднаш ве асоцираат на лето. Сега е вистинското време да ги имате на себе. Ништо нема да го крене вашето расположение повеќе од цветна облека, чевли, костими за капење, чанти. Нема да погрешите доколку се одлучите за цветниот мотив.