Архива

ноември 2014

Пребарување

Стариот град Sassi Di Matera или во превод Камената мајка, е град кој тешко дека ќе ви го предложат во туристичките агенции, а е место кое вреди да го посетите барем еднаш во животот. Ова е стар и камен град кој е поинаков од секој друг град во светот. Ова…