← НАЗАД НА БОЗА
Маска за лице од глина која за момент ќе ви ги даде резултатите

Маска за лице од глина која за момент ќе ви ги даде резултатите

Глината е чудо, кое се користи уште пред илјадници години. Моќта на глината е потврдена од сите врвни дерматолози, затоа нема причина зошто не би ја...

Убавина | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk