Архива

април 2015

Пребарување

Почитувачи на урбаниот стил: Не мора да потрошите ни денар, за да добиете комплетно ново парче гардероба, за кое сите ќе прашуваат… А, нема ни да знаат дека е направено од Вашите раце, за многу кратко време и тоа, од обична стара маичка… Девојки, не би било лошо маичката да…

Ви подготвивме необична галерија на фотографии, од декорации во амбиент кој е многу интересен за свадбена церемонија. Овие фотографии прикажуваат еден прилично интересен амбиент,…

Интересна архитектура. Високи тавани. Минималистички дизајн. Оваа прекрасна летна куќа се наоѓа на остворот Парос, Грција  и е дело на архитектот Александрос Логодотис (Alexandros Logodotis). Куќата содржи елементи од…