Архива

мај 2015

Пребарување

Постои една поприлично догла листа за тоа што мажите не сакаат кај жените. Но, да ја упростиме ќе наведеме само она што е најважно. Мажите воопшто не се опседнуваат со тоа како сте нашминкана, дали линијата на шминката е правилна, па затоа и не ви даваат комплименти од тој тип.…

Медот и орвите не можат да се споредуваат ни со најмоќните фармацевски препарати. Комбинацијата од мед и ореви претставува фантастичен природен лек. Ние ќе…

Бела куќа во внатрешноста и од надворешната страна… Ова се неколку куќи кои се обоени во бело. Одличен избор доколку сакате визуелно да го…