Архива

јули 2015

Пребарување

Високите температури на сите им сметаат, па така и на најмладите. Бебињата неможат да се пожалат колку им е топло и важно е да ги разладувате кога живата на термометарот го поминува 35-тиот степен. Новороденчињата никако не ги изнесувајте на сонце од 11 до 18 часот. Кога ќе го носите…