Архива

октомври 2015

Пребарување

После критиките од жирито на минатата гала, натпреварувачите и менторите во вилата #НИА, напорно работат со цел да имаат подобри резултати кои ќе ги однесат до финале и победа. Неделата помина во пеење, играње, помалку расправии, повеќе вежби и критики, но она што го видовме како изненадување  влегувањето на Весна…