Архива

ноември 2015

Пребарување

Од сите делови на лицето на кои нанесуваме шминка, носот е најчестиот проблем при изведување на техниката. Некои девојки и жени сметаат дека имаат преголем нос, други преширок, трети пак сметаат дека имаат мал нос. За среќа, шминката можете да ја искористите за да го подобрите изгледот на носот без…

Весна Бејби Петрушевска ги подготвува сценските настапи на натпреварувачите за 7 та гала. Погледнете како течат подготовките. httpv://www.youtube.com/watch?v=4zpk0No–X0 httpv://www.youtube.com/watch?v=Xo3JuswhNVw httpv://www.youtube.com/watch?v=5gBUh0mp3kU