Архива

ноември 2015

Пребарување

Еве и неколку совети, кои ќе ви помогнат да воспоставите здрави навики за спиење и вашето малечко да има удобен и мирен сон.  Создадете услови за вашето малечко да има удобен и мирен сон. Воспоставете едноставна рутина за легнување – пример вечерање-капење-спиење. Дајте му време да се смири. Ако прави врева откако…