Архива

ноември 2015

Пребарување

Остранување на шминка Неколку капки од бебешкото масло ставете на памук и ќе ги отстранете трагите и на најтврдокорната шминка. Совршено е за отстранување на водоотпорна маскара. Отстранување на лепак од вештачки трепки Мала количина од бебешкото масло успешно ќе ги отстрани трагите од лепак од вештачките трепки како од…