Архива

декември 2015

Пребарување

Активирајте го хормонот на среќата Ослободете се од тоа што ве оптоварува, гуши, ве ограничува, и кога тоа ќе се случи, животот ќе добие посветол тон. Ако станува збор за работата, тогаш најдете друга, доколку тоа се луѓето околу вас, најдете нови пријатели. Физичката активност е многу важна, бидејќи телесниот…