На иста адреса

ЕКСТРА ЖУРКА ВО ВИЛАТА НА ‪НИА‬

Екстра журка во вилата на НИА‬. Се пее народно, се играат ора…Позитивна опуштена атмосфера…А на крај часови по пеење и емотивен настап и исповед на Горан. Гледајте…

Напиши коментар