На иста адреса

НАСТАПОТ НА ЗОИ БЛАЖ НА ПРВАТА ВЕЧЕР ОД МУЗИЧКОТО РЕАЛНО ШОУ ‪НА ИСТА АДРЕСА‬

Zoi Blaz ни се претстави со нумерата “Takvi kao ti“ на Нина Бадриќ, па да ја слушнеме:

Напиши коментар