Архива

јануари 2016

Пребарување

Бијонсе и Coldplay го објавија спотот за својата прва заедничка песна, „Hymn for the Weekend“. Видеото ја покажува колоритната страна на Индија. Додека Крис Мартин ја истражува егзотичната земја, Бијонсе се појавува во улогата на боливудска ѕвезда. „Hymn for the Weekend“ е дел од новиот албум на британскиот бенд, насловен…