Архива

април 2016

Пребарување

Направете сами, јајца за декорација на велигденската трпеза, со кои ќе си го украсите домот а воедно и ќе уживате во нивниот прекрасен вкус. Јајца од сирење: Потребно е бело меко сирење, да се помеша со путер, рачно да се обликуваат јајцата, потоа се валкаат во измешани зачини (оригано, бибер,…