Архива

мај 2016

Пребарување

Постојат милион изговори да не вежбате: топло е, ладно е, во теретана има премногу пот и гужва… Немојте да не мразите, но ние ви кажуваме дека не постои ни еден доволно дабар изговор да не се вежба особено што тоа можете да го работите во својата пријатна, мирна куќа и…

Островот Санторини е познат по неверојатните зајдисонца кои го одземаат здивот, живописните карпи, романтичната атмосфера, длабоките сини морски површини, белите куќички-тврдини и уникатните природни…