Архива

јуни 2016

Пребарување

Многу пати е речено дека жената полна со самодоверба е и привлечна жена. Важи и обратното: често пати и не е привлечно ако сте исклучително несигурни. Кога ќе се дојде „до кревет“, големата несигурност може сериозно да пречи. Личноста која е несигурна премногу е сконцентрирана на тоа во нешто да…