Архива

јули 2016

Пребарување

Оригами е стара јапонска вештина на виткање хартија која можете да ја искористите и како оригинална идеја за свадбена декорација. Оваа посебна вештина ви нуди илјадници можности како да направите уникатен бидермаер, покани и сè останато што можете да замислите. Следниве фотки нека ви послужат како инспирација што се може…