Архива

јули 2016

Пребарување

Оваа популарна диета ветува губење на 10 килограми масни наслаги за само еден месец, но освен тоа, и прочистување на организмот, поубава и поздрава кожа, поквалитетни нокти и коса и подобро расположение.  Главната тајна е во избегнувањето на јаглените хидрати, но без премногу оптеретувања и одрекувања, туку според даден план. Имено,…