Архива

август 2016

Пребарување

Идеалната линија нема да ја постигнете со изгладување. Хранете се правилно и во право време. Доколку сте едни од оние кои се на работа по осум часа и тоа “врзани” за столчето, сигурно јадете нездрава храна и грицкате нешто постојано. Сето тоа ќе резултира со наталожени маснотии, спор метаболизам и…