Архива

август 2016

Пребарување

Улогата на секој родител е тешка и секој од нас може во одредена ситуација да изреагира лошо. Затоа за вас подготвивме стратегија која ќе ви помогне да бидете уште поуспешен родител кој има одличен однос со своите деца. 1. Бидете “професионален родител“ Никој од нас не се родил со целото…