Архива

август 2016

Пребарување

Добро е познато дека хрватскиот брег е полн со прекрасни плажи, но една од нив остава без здив. Со тиркизното бистрата вода и природната песочна плажа на прв поглед личат на тропска, рајска дестинација, а станува збор за Дуги Оток и плажата Сакарун. Овој бисер опколен со песочни плажи и…