Архива

август 2016

Пребарување

Ако посакувате барем за летниот одмор да направите кратка промена во вашата фризура, посебно бојата на косата, постои еден лесен, едноставен и брз начин до кој можете да ја обоите косата во боите на виножитото без да ја оштетите со хидроген. Летото, морската вода и сонцето и онака ја оштетуваат…

Секој ден појадокот,претпладневната и попладневната ужина се исти, а ручекоти вечерата се разлчни. Вечерата не треба да се конзумира…