Архива

август 2016

Пребарување

Во екот на летото, секоја девојка сака да направи драстична промена на косата, без разлика дали станува збор за нова фризура или пак нова боја на косата. Покрај бројните нови техники за бојадисување по кои полудеа девојките ширум светот, ова лето доаѓа сосема нова, се чини наједноставна од сите. Девојките…