Архива

октомври 2016

Пребарување

Немојте да ја пропуштите забавата заедно со вашето дете пред да дојде новороденчето. Без оглед колку сте возбудени поради доаѓањето на свет на бебето бр. 2, природно е да се грижите за тоа како вашето првородено дете ќе се чувствува откако ќе сфати дека нема да биде едно и единствено во…