Архива

октомври 2016

Пребарување

Синуситис е состојба предизвикана од воспаление на слузницата на синусите. Причините за појава може да бидат различни, но најчести се автоимуните заболувања, бактериска, габична или вирусна инфекција. Синуситис обично се третира со антибиотици, но тие может да имаат негативен ефект врз здравјето, а доколку се користат многу често, телото може…