Архива

октомври 2016

Пребарување

Есенската мода во основа се состои повеќе од топли и темни бои. Тие можат да изгледаат многу елегантно кога ќе се искомбинираат правилно. Но, ако не ви се допаѓаат премногу темни комбинации тогаш во својот outfit може и треба да внесете и парче со јарка боја. Црвената боја е совршена…