Архива

октомври 2016

Пребарување

Сезоната на вируси полека почнува, а ако не сакате да бидете „жртва“, најдобро е веднаш да им застанете на пат на „досадните“ бактерии. Главоболка, температура и кашлица се најчестите симптоми на досадните вируси… но, најдобро ќе биде да започнете да го земате домашниот сируп кој ќе ве спаси. Еве како…

Дознајте што се крие зад најпознатите прекари на светските метрополи. Њујорк – Големо јаболко И ако се сметало дека овој прекар е постар, неодамнешните…