Архива

ноември 2016

Пребарување

Овој домашен пијалак никого не го остава рамнодушен, а познато е дека го намалува ризикот од мозочен и срцев удар. Конзумирање на ракија може да донесе и неколку здравствени предности – секако ако не се претерува со количеството. Го продолжува животниот век Прекумерна количина на ракија или било кој друг вид…