← НАЗАД НА БОЗА
Класичните модни комбинации се задолжителни оваа сезона

Класичните модни комбинации се задолжителни оваа сезона

Помалку значи повеќе, е она кое максимално се вклопува со она што денес ви го подготвивме како прилог со неколку модни комбинации кои се хит на прагот на...

Мода | Нема коментари

Начин на кој ја стискате дланката ја открива скриената страна на вашата личност!

Начин на кој ја стискате дланката ја открива скриената страна на вашата личност!

Говор на телото, односно нашите гестови, движења и изрази на лицето, можат да откријат многу за нашите особености. Да ли сте знаеле дека и начинот на кој...

Интересно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk