Архива

март 2017

Пребарување

За многу луѓе, кесичките од чај се користат само еднаш. Една кесичка = една шолја чај, а потоа се фрла. Чајот не само што е добар за нашето здравје, тој е добар и за нашиот џеб. Сепак, не знаат сите како повторно да ги користат кесичките од чај. Сварете посилен…

Џинсот доаѓа во многу облици. Удобен е, може да биде софистициран и секси во исто време.Постои повеќе од една причина зошто е секогаш на…