Архива

септември 2017

Пребарување

Оваа егзотичната убавина, преставува хит место за одмор за оние кои бараат луксуз, авантура, изолација, ексклузивност, тишина и мир во еден пакет. Станува збор за Камбоџа, поточно за приватниот остров од кој застанува здивот Song Sea во Тајландскиот залив во Тихиот Океан.

Последниве години, што поради економската криза, што поради изгубената доверба во фармацеутските компании, луѓето се почесто прибегнуваат кон користење на домашни лекови кои се…