Архива

март 2018

Пребарување

Бившата тенисерка Ана Ивановиќ неодамна стана мајка и ужива во секој миг кој го поминува со својот наслeдник. https://www.instagram.com/p/Bg1H4-Zg27g/?utm_source=ig_embed Дека бргу се навикна на новата животна улога сведочат и фотографиите кои ги објавува на својот Инстаграм профил – одлучна што побрзо да се врати во форма, се посвети на лесни…

Бактериите во желудникот се многу честа болест во денешно време, се лекуваат многу долго и тешко. Ви препорачуваме еден сигурен лек против бактерии во…